IHI 35V4 minigraver voor De Vogel Lisserbroek

Gepubliceerd op 27-11-2015 12:35
Onlangs heeft De Vogel Beschoeiingen BV uit Lisserbroek een IHI 35V4 minigraafmachine in gebruik genomen. Deze nieuwe machine vervangt een IHI 30J.
IHI 35V4IHI 35V4

De IHI 35V4 is de enige in zijn klasse met een uitschuifbare onderwagen (1.550 - 1.800 mm). Dit geeft de machine extra stabiliteit en u de kans om in moeilijke omstandigheden optimaal te presteren. De IHI V4-serie kenmerkt zich verder door het bedieningsgemak, de toegankelijkheid voor onderhoud en uiteraard de prima prestaties. De professionals van de Kemp Groep hebben de 35V4 o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, een brandstofvulpomp en een extra proportionele functie.

De Vogel Beschoeiingen BV uit Lisserbroek is gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen, damwanden en steigers voor zowel bedrijven als particulieren. Met ruim 30 jaar ervaring weet De Vogel wat er voor nodig is om een perfect eindresultaat op te leveren.

www.kemp-groep.nlwww.devogel-beschoeiingen.nl
IHI 35 V4 minigraver voor De Vogel beschoeiingen BV uit LisserbroekIHI 35 V4 minigraver voor De Vogel beschoeiingen BV uit Lisserbroek

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!