2e Kobelco SK75SR voor Van Ettikhoven Alphen a/d Rijn

Gepubliceerd op 27-06-2016 10:25

Van Ettikhoven bv uit Alphen aan den Rijn heeft onlangs weer een Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Een multifunctionele machine die ook nog eens stil en zuinig is.

Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Deze Kobelco SK75SR, met lange lepelsteel, is onder andere afgeleverd met een Encon draaikantelstuk, een verlenggiek en een maaikorf. Daarnaast is de SK75SR uitgerust met GPS, een Freshfilter overdrukunit, extra contragewicht en nog veel meer. Door al deze extra’s, opgebouwd door de Kemp Groep in De Meern, is Van Ettikhoven zeer flexibel inzetbaar.

Van Ettikhoven bv is al vele jaren specialist op het gebied van aanneming, transport en verhuur van grondverzetmachines. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner bij het uitvoeren van GWW-projecten. Dankzij het zeer uitgebreide materieelbestand, de 24-uurs service en het vakbekwame personeel kan Van Ettikhoven bv altijd aan uw aanvraag voldoen.

www.vanettikhoven.nl
2e Kobelco rupskraan SK 75 SR voor Van Ettikhoven Alphen a/d Rijn2e Kobelco rupskraan SK 75 SR voor Van Ettikhoven Alphen a/d Rijn

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!