Vandix B.V.B.A.

 
Het bedrijf
Welkom bij Vandix B.V.B.A. in Oostende

Vandix is een toonaangevende groothandelaar voor natuursteentegels, keramische terrastegels en siergrind, opgericht in 1989.

Vandix is een internationale leverancier gespecialiseerd in tegels, zowel voor buiten en binnen, bestratingsmaterialen, keramische terrastegels en siergrind. 

Naast de tegelvloeren vind je ook een ruim gamma van boordstenen,  wandbekleding, afwateringssystemen en lavabo's en brievenbussen in natuursteen.

Vandix is gesitueerd op industrieterrein "Plassendale 3" te Oostende, pal aan de A-10, wat logistieke voordelen biedt.  Met een permanente voorraad van minstens 250.000 m2 tegels en met het eigen wagenpark belevert Vandix haar  internationale klantenkring op efficiënte wijze. 

Het toonpark van ca 1500 m2 is een sterke troef van Vandix. U en uw klanten kunnen er 7 op 7 terecht en bezoekers kunnen er meer dan 150 vloertypes zien. Van elk type ligt er minstens 4m2. Zo krijgt iedereen een goed idée over hoe een bepaalde tegel eruitziet. Je kan erover lopen en de structuur voelen.

Naast import, export en distributie houdt Vandix zich bezig met ontwerp, ontwikkeling en fabricage van eigen producten en concepten. Samen met onze internationale partners ontwikkelen en vermarkten  wij een steeds vernieuwend productassortiment volgens de laatste trends.

Raadpleeg hier onze volledige brochure voor binnen en buiten  (klik hier)!

T: +32-476-21... Toon nummer
I: www.vandix.be


Bedrijfsgrootte: 6-10 personen
BTW nr: BE 0437.702.206
Reeds 9 jaar actief op Wegenbouw.be.