Willemen Infra Noord

 
Het bedrijf
Welkom bij Willemen Infra Noord in Kapellen

Willemen Infra Noord (voorheen Aanemingen Van Wellen), afdeling van Willemen Infra,  beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin.

We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij.

T: +32-3-660... Toon nummer
I: www.willemeninfra.be

Certificaten

  •  VCA** gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
BTW nr: BE 0405.092.190
Reeds 7 jaar actief op Wegenbouw.be.