Tuytel

 
>>
<<

Groenafval verkleiningsmachine

Merk en type:
Lindner Urraco 75D

Eigenschappen

Conditie 
Te huur (for rent)
Toelichting 

De Lindner Urraco’s worden aangedreven door een Scania DC9 met 350 Pk welke op zijn beurt via de zware hydraulische aandrijving een kracht van 240.000 nm op de werktuigen kan brengen waardoor de machine ook kan worden ingezet voor het verkleinen van zeer moeilijk te verkleinen materialen. Het te verkleinen materiaal kan afhankelijk van het materiaal rechtstreeks op de assen geladen worden of in de hydraulische via de afstandsbediening te klappen bunker. In de Urraco 75 zijn twee assen gemonteerd met een lengte van 1.750mm lengte en een diameter van 650mm. Deze zijn via de PLC-besturing traploos verstelbaar tussen de 14 en 32 omwentelingen per minuut.

Bij Tuytel zijn af fabriek de gepatenteerde Lindner LW-assen gemonteerd in de Urraco’s welke zeer breed ingezet kunnen worden in vele materialen; van sloophout, groenafval, kunststoffen tot bouw- en sloopafval en uiteraard nog vele toepassingen die niet genoemd zijn. Bij Tuytel kunnen ze het juiste advies geven over de mogelijkheden door de zeer grote ervaring die men heeft in de recyclingwereld. De verkleinde fractie wordt via een 1200mm brede afvoerband welke voor transport hydraulisch kan worden ingeklapt afgevoerd. De band is via de afstandbediening in hoogte in te stellen zodat de juiste afwerphoogte kan worden ingesteld.

Gemakkelijk te verzetten doormiddel van een haakarm.  350 PK, 17.5 ton eigengewicht, hoge productiviteit en laag brandstofverbruik.

mobiel

Reageer

    Het formulier kan niet vestuurd worden aangezien er spam gedetecteerd is.
  • Vul de naam van het bedrijf in.
  • Vul de naam van de Contactpersoon in.
  • Vul het adres in.
  • Vul de postcode in.
  • Vul de Plaats in.
  • Vul het Telefoonnummer in.
  • Vul het E-mailadres in.