Tuytel

 
>>
<<
Te huur met bediening

Grondzuigwagen

Merk en type:
MAN 4x4 met OVERDRUK

Eigenschappen

Conditie 
Te huur met bediening (for rent with driver)
Toelichting 

A. Tuytel B.V. heeft de primeur om zwaar vervuilde asbest vervuilingen te zuigen. Voor een speciale opdracht waar veel asbestgrond moet worden weggezogen is onlangs door Freshfilter een op maat gemaakt filtersysteem geleverd. Het filtersysteem is gemonteerd op de 4x4 zuigauto van Tuytel uit Oud-Alblas.

 

Om 40.000 kuub/hr te kunnen filteren is er een op maat gemaakte opbouw verzorgd door Freshfilter. Het systeem is op het dak van de zuigauto gemonteerd. De totale hoogte van het voertuig is hiermee op precies 4.00 meter gekomen en hoeft er voor transport dus niet af. Het filtersysteem is opgebouwd uit 10 modules van speciale high flow filters, waardoor het mogelijk is om op maximale stand (40.000 kuub/uur) de uitstoot van de grondzuigwagen te filteren van asbest en andere zware metalen.

 

Het normale filtersysteem in de zuigauto filtert slechts tot P1 niveau, waarna het op maat gemaakte systeem dit nafiltert tot P3 HEPA waardes. Hierdoor kan A. Tuytel zonder enig gevaar asbestgrond en dergelijke zwaar verontreinigde grond afzuigen. Het is het eerste systeem dat tot de maximale zuigcapaciteit kan filteren! Uiteraard is om op de zuiglocatie in het gecontamineerde gebied te komen ook een volledig automatisch overdruksysteem gemonteerd, de FFM10, met FFController bewakingssysteem. De TGS is afgedicht tot dik 300 pascal.

 

A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf bedient met deze machine hun klanten door het hele land. Deze machine is door zijn relatief geringde afmetingen zeer geschikt voor in beperkte ruimtes. Mede door de 4x4 is geen terrein te gek voor deze machine.

eigengewicht (ton) 
16

vuilcontainer (m3) 
4

overdrukcabine

Reageer

    Het formulier kan niet vestuurd worden aangezien er spam gedetecteerd is.
  • Vul de naam van het bedrijf in.
  • Vul de naam van de Contactpersoon in.
  • Vul het adres in.
  • Vul de postcode in.
  • Vul de Plaats in.
  • Vul het Telefoonnummer in.
  • Vul het E-mailadres in.