Van der Flier

 
Het bedrijf
Welkom bij Van der Flier in Winschoten, Giethoorn & Berkel en rodenrijs

Wij zijn de rauwdouwers, masters, pioniers en de eindbazen

Wij zijn niet bang om de mouwen op te stropen en tot aan de knieën in de modder te staan. We denken mee in oplossingen en ontzorgen jou. Van der FLIER is een specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn we te vinden op het water met onze maaiboten en langs de wegen met onze grondzuigauto’s. Hoeft er geen grond afgegraven of gezogen te worden? We kunnen ook zand blazen met onze knaloranje zandblaasauto. Ook zijn we de specialist in het koud doorhalen van leidingen met onze innovatieve zagen. Wij zijn er voor elke klus!

Van der FLIER als vakkundig partner

Constante vernieuwing en innovatieve technieken zijn onze pijlers. We zagen, maaien, zuigen en we doen nog veel meer. We hebben jarenlange ervaring en we hebben een schat aan kennis opgebouwd. Daarop bouwen wij voort met slimme ideeën voor duurzame en voordelige oplossingen.

Onze jongens

Onze jongens zijn de echte rauw-douwers. Ze hebben ervaring in het vak, maar het belangrijkste ze hebben plezier in hun werk. Bij ons beschikt iedereen over de juiste diploma’s en up-to-date certificaten. Dankzij ons team kunnen wij snel, flexibel en kundig in actie komen!

#NoWorries

Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen. Daarom luidt ons motto als volgt:

‘No Worries, hoe complex het project ook is wij denken met je mee en bieden uitkomst.’

T: +31-597-33... Toon nummer
I: www.vanderfliergroep.nl


Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 02306025
Reeds 4 jaar actief op Entreeding.com.