Van der Flier

 
Het bedrijf
Welkom bij Van der Flier in Winschoten, Giethoorn & Berkel en rodenrijs

Van der Flier heeft al meer dan 65 jaar ervaring in grondverzet en cultuurtechnische werken. In de vroegere jaren lag de nadruk op loonwerk, de laatste decennia heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een ISO & VCA*-gecertificeerd full-servicebedrijf.

Van der Flier is uw gekwalificeerde partner voor specialistische grondverzetwerkzaamheden, zuigtechniek en zaagwerkzaamheden. Wij onderscheiden ons in de markt door constante vernieuwing en innovatieve technieken, waardoor wij dienstverlening op maat kunnen leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring met grondwerken, waterwerken, zuigtechniek en aanverwante werkzaamheden dragen wij slimme suggesties aan voor duurzame en voordelige oplossingen. De vakkundige uitvoering van uw project wordt gedaan door onze goed opgeleide, gecertificeerde en gemotiveerde werknemers met behulp van ons moderne machinepark.

Onze zuigtechnieken zijn ideaal om grond of ander materiaal eenvoudig en snel te verwijderen op risicovolle locaties of moeilijk bereikbare plekken.

T: +31-597-33... Toon nummer
I: www.vanderflierbv.nl

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 02306025
Reeds 3 jaar actief op Entreeding.com.