Boonman Goes grond-weg-waterbouw B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Boonman Goes grond-weg-waterbouw B.V. in Goes

Boonman is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden. Van pijpleidingen tot infrastructurele projecten, van graafwerk tot landsinrichting. Een gespecialiseerd machinepark in combinatie met deskundige medewerkers maken Boonman tot een betrouwbare partner voor tal van werkzaamheden.

Met onze website (www.boonmangoes.nl) hopen we u voldoende te informeren over de mogelijkheden die wij bieden en u eventueel te interesseren om uw opdracht aan ons uit te besteden!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ons moederbedrijf Boonman - Goes heeft een jarenlange ervaring in grondwerkzaamheden. Met de toenemende veiligheids-, milieu- en arboeisen, wordt de vraag naar machines die minder belastend zijn voor mens en milieu steeds groter.
 
Zuigtechniek Zuid-West Nederland levert u de multifunctionele zuigauto, zuigwagen, grondzuigauto die ervoor zorgt dat het graven overbodig wordt bij het maken van sleuven en gaten. In alle risicovolle gebieden is zuigen sneller én veiliger, zowel voor de mens als zijn omgeving. Arbo-technisch is het werken met de zuigauto méér verantwoord dan het werken met een graafmachine.

(http://www.zuigtechniekzwn.nl)

Bjorn Boonman 06-10389741
Kees Boonman 06-53294063

 

 

T: +31-113-65... Toon nummer
I: www.boonmangoes.nl

Certificaten

  •  VCA* gecertificeerd
  •  VCA** gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 22028721 - Statutaire zetel Zeeland
BTW nr: NL816990979B01
Reeds 12 jaar actief op Entreeding.com.