De Coster Lode Grondwerken

 
Te huur met bediening

Puinbreekinstallatie

Merk en type:
vaste breekwerf /zeefwerf De Coster Lode te Hechtel-Eksel

Eigenschappen

Conditie 
Te huur met bediening (for rent with driver)
Toelichting 

NV Lode De Coster beschikt over een terrein met installaties voor het breken van puin en zeven van grond. Op het terrein kan men eveneens terecht voor het storten van afbraakpuin, gewapende en ongewapende beton. Tevens kan er Certipro gekeurd gebroken beton, puin en zeefzand afgehaald of besteld worden. Door optimale scheiding en bewerking van afval en deelstromen wordt uit het ruwe afvalproduct een maximum aan hoogwaardige grondstoffen teruggewonnen.

Steenachtige afvalstoffen worden door NV Lode De Coster verwerkt en gerecycled tot hoogwaardig granulaat. Puin wordt dusdanig bewerkt dat het materiaal voldoet aan de milieuhygiënische eisen van het Bouwstoffenbesluit. Voor acceptatie van de steenachtige materialen wordt gebruik gemaakt van een weegbrug met een capaciteit van 70 ton.

Onze daartoe opgeleide medewerkers beoordelen of het materiaal wat ter verwerking wordt aangeboden voldoet aan de voorwaarden voor acceptatie. Het gerecycled product wordt onderverdeeld in drie categorieën:

Betongranulaat 0/40

Menggranulaat 0/40

Menggranulaat 0/10

Betongranulaat 0/10

De puingranulaten kunnen worden toegepast als verhardings- en/of funderingsmateriaal in de wegenbouw.

RECYCLING IS THE FUTURE OF TOMORROW

Onze breekinstallatie heeft een voorzeef die het fijne materiaal uitzeeft en het grove materiaal geleidelijk in de breekkamer laat komen. De breekkamer bestaat uit een bekkenbreker. Het puin komt op een afvoerband, waar een magneetscheider het ijzer uit het gebroken materiaal verwijdert. Het gebroken granulaat gaat naar een nazeef, die de bovenmaat en de juiste maatvoering bepaalt. De breker wordt gevoed met een kraan en het eindproduct wordt op de voorraadplaats gebracht met een wiellader.

MOBIELE BREEKINSTALLATIE 

Wij beschikken over een nieuwe mobiele breekinstallatie die uw afval bij u op uw werf of depot ter plaatse kan breken en zeven. Het puin kan weggeladen worden met een wiellader.

MOBIELE ZEEFINSTALLATIE 

Voor grond en stenen en ander bouwafval beschikken wij over een nieuwe hoogrendements rupsmobiele zeefinstallatie. Deze machine is uiterst geschikt om grond en stenen uit elkaar te halen en dit met een zeer hoog rendement en herbruikbare producten. Grond kan gezeefd worden op 0/10 en terug voor teelaarde aangewend worden. Voor gemengd afval is er plaats voorzien op de eindband waar mensen manueel het hout, plastic enz. kunnen afrapen zodat uw puin zuiver aangewend kan worden. Er is ook een trommelzeef voorzien van 20 mm en 30 mm.

Reageer

    Het formulier kan niet vestuurd worden aangezien er spam gedetecteerd is.
  • Vul de naam van het bedrijf in.
  • Vul de naam van de Contactpersoon in.
  • Vul het adres in.
  • Vul de postcode in.
  • Vul de Plaats in.
  • Vul het Telefoonnummer in.
  • Vul het E-mailadres in.