Hertsens Wegenwerken N.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Hertsens Wegenwerken N.V. in Burcht

Hertsens Wegenwerken NV is een VCA gecertificeerde firma die gespecialiseerd is in het uitvoeren van wegenbouw- en aanverwante werken (tot en met klasse C6) waaronder grond-, riolerings-, verharding- en spoorwerken, werken van burgerlijke bouwkunde, aanbrengen van niet-elektrische verkeerstekens en straatmeubilair, doorpersingen en sportvelden.

Hertsens Verhuur verhuurt machines met of zonder machinist aan derden en zusterbedrijven. De machines zijn mobiel in de wegenbouw en aanverwante sectoren. Een greep uit ons gamma: dumpers, banden- en rupskranen, laadschoppen, bulldozers, wielladers, verreikers, grader,…

Oevertrans is een transportbedrijf actief zowel op nationaal als internationaal gebied. Het wagenpark bestaat uit 6x4 vaste camions (inhoud 8 m³), 4x4 trekkers en 4x2 trekkers. Als aanhangwagens beschikken wij over zelflossers (inhoud 90 m³), kippers (inhoud 15 tot 20 m³) en volumekippers (45 tot 60m³) voor het vervoer van voornamelijk bulkgoederen. Wij zijn ook in het bezit van 20 ft en 40 ft containerchassis, kipchassis om 20 ft containers te kippen en 20 ft chassis om verticaal te laden.

T: +32-3-253... Toon nummer
I: www.hertsens.be

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
BTW nr: BE 0444.793.696
Reeds 5 jaar actief op Wegenbouw.be.