Van Leuken B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Van Leuken B.V. in Schaijk

Van Leuken b.v. huist sinds maart 2002 aan de Hoogschaijksestraat in Schaijk. De onderneming startte vier generaties geleden met de levering van één emmertje zand.

Van Leuken staat in Schaijk, in de verre regio, landelijk én internationaal bekend als een flexibel en kwalitatief sterk bedrijf met een sterke spreiding van activiteiten.
Een betrokken partner, zowel voor onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Van Leuken b.v. is een flexibele dienstverlener, die graag meedenkt over de best passende mogelijkheden.

Doordat ons bedrijf veel ervaring heeft en relatief klein is, kunnen wij u de persoonlijke aandacht en diensten op maat bieden om zowel transport, afval inzameling, levering van producten, grondwerken of plaatsen van een container prettig te laten verlopen.

Momenteel is Van Leuken b.v. werkzaam in geheel Nederland en een deel van Duitsland. De bedrijfsactiviteiten: zand- en grinthandel, verhuur en transport, grondwerken, containerverhuur en afvalverwerking.
Van Leuken werkt voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren.

Van Leuken in Schaijk heeft een uitgebreid wagenpark dat ingezet kan worden voor een grote diversiteit aan transporten, bouw-, graaf- en grondwerkzaamheden. Doorgaans zijn de transporten verwant aan de woning- en wegenbouw maar ook afval, grondstoffen/bouwmaterialen, machine en containertransporten vallen onder onze werkzaamheden. Verder leveren we onze diensten ook aan particulieren.

T: +31-486-46... Toon nummer
I: www.vanleukenschaijk.nl

Certificaten

  •  VCA** gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 6-10 personen
KvK 16022540 - Statutaire zetel Eindhoven
BTW nr: NL001157425B01
Reeds 16 jaar actief op Entreeding.com.