S. Vogelzang en Zn. B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij S. Vogelzang en Zn. B.V. in Boerakker

S. Vogelzang en Zn is een bedrijf dat al meer dan vijfenzestig jaar actief is op het gebied van Loonwerk en Grondverzet.

Het bedrijf heeft circa 40 medewerkers en beschikt over een modern machine park en is VCA** en ISO 9001:2008 gecertificeerd.

S. Vogelzang & Zn. neemt grondwerk aan van diverse grote aannemingsbedrijven in de woning-, utiliteitsbouw en weg- en waterbouw. Met een eigen calculatieafdeling en ervaren uitvoerders, kunnen we zowel kleine als grotere projecten calculeren en uitvoeren. Bestekwerk als ontgraven, bouwrijp maken, heipalen snellen, riolering, drainage, verharding, bestrating en tuinaanleg kunnen we door een uitgebreid machinepark en ervaren personeel realiseren.

S. Vogelzang & Zn. is meer dan 25 jaar geleden begonnen met het hydraulisch snellen van heipalen. Met behulp van onze drie hydraulische krakers kunnen we zowel vierkante als ronde palen snellen van 18 cm tot 90 cm. Het puin rond de wapening wordt vergruist, zodat er geen zijwaartse krachten op de palen wordt uitgeoefend. De kraker wordt bediend door een rupskraan en een handlanger. De werkzaamheden wordt uitgevoerd inclusief het opruimen en afvoeren van het puin. S. Vogelzang & Zn. werkt op basis van contracten en offertes. In eigen beheer heeft S. Vogelzang & Zn. een palenzaagmachine ontwikkeld, waarmee heipalen zonder beschadiging vlak afgezaagd kunnen worden. Tevens beschikken we over een inzaagmachine waarmee voorgespannen palen zonder inscheuren gekraakt kunnen worden.

T: +31-594-54... Toon nummer
I: www.svogelzang.nl

Certificaten

  •  VCA** gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd
  •  VIHB registratie
  •  Vergunningsbewijs beroepsvervoer
  •  Erkend leerbedrijf (Fundeon)
  •  BRL SIKB 7000 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 02026643 - Statutaire zetel Groningen
BTW nr: NL850023336B01
Reeds 15 jaar actief op Entreeding.com.