Poland Groep

 
Het bedrijf
Welkom bij Poland Groep in Heerhugowaard

Poland Groep is een jong en dynamisch verhuur- en aannemersbedrijf dat bestaat uit de bedrijven Poland Grond en Sloopwerken B.V. en Poland Transport en Handelsonderneming B.V.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, sloopwerken, transport en het leveren en verhandelen van grondstoffen.

Bij Poland Groep hebben wij aandacht voor uw wensen, en staan klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop. Dankzij ons vakkundige personeel die allen betrokken zijn bij het bedrijf, ons uitgebreide machinepark, en de nauwe samenwerkingen met onze relaties, staan wij iedere week 24/7 voor onze klanten klaar, en met een strakke planning, kunnen wij snel schakelen en inspelen op uw wensen, zo zijn we flexibel, en vinden wij voor ieder probleem een oplossing, zo zorgen wij voor een succesvolle oplevering van projecten. Op deze manier realiseren wij een resultaat die alle partijen tevreden stelt.

Heeft u een uitdagend project, een machine of transport nodig, of wilt u meer informatie over de Poland Groep, neem dan gerust contact met ons op.

T: +31-72-582... Toon nummer
I: www.polandgroep.nl

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 69114242 - Statutaire zetel Noordwest-Holland
Reeds 4 jaar actief op Entreeding.com.