Colpaart Grondwerk B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Colpaart Grondwerk B.V. in Woensdrecht

Wij willen ons in het kort voorstellen:

Ons bedrijf bestaat uit twee werkmaatschappijen, te weten: Colpaart Grondwerk BV en Colpaart Loonwerk VoF.

Colpaart Grondwerk BV is actief op het gebied van verhuur van grondverzetmachines en [onder]aanneming van diverse werken in het grondverzet en cultuurtechniek.

Colpaart Loonwerk VoF verzorgt het agrarisch loonwerk, zoals het planten en rooien van uien en aardappelen, het dorsen van graszaad en granen, persen en wikkelen, alsmede het verzorgen van gewasverzorging. Het bieten rooien wordt verzorgt vanuit een Colpaart-vd Klundert VoF.  Maar in de praktijk zult u van de splitsing weinig merken.

Colpaart Grondwerken BVBA is gevestigd in Essen en ierzorgt alle grondverzetwerkzaamheden in België. Vergunning zijn geregeld conform de Belgische wetgeving.

Ons bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid naar een onderneming met een tiental enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Omdat wij zoveel mogelijk met eigen personeel werken, hebben onze werknemers een persoonlijke binding met de onderneming en zullen dus met U en ons proberen mee te denken en op alle voorkomende situaties te anticiperen.

De werksfeer staat hoog bij ons in het vaandel en veilig werken is een must. Om dit te aan te tonen en te waarborgen beschikt de onderneming over een VCA-certificaat en zijn alle personeelsleden in het bezit van een veiligheids-paspoort. Vanzelfsprekend wordt het materiaal waar onze werknemers mee werken zo goed als mogelijk onderhouden en tijdig vervangen. Zo dat U nooit stil zal staan door gebreken van onze kant.

Ons bedrijf is 24 uur per dag, gedurende het gehele jaar, bereikbaar. Ad-hoc situaties zijn dan ook geen probleem.

T: +31-164-61... Toon nummer
I: www.colpaartbv.nl

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 20027793 - Statutaire zetel Woensdrecht
BTW nr: NL001489720B01
Reeds 17 jaar actief op Entreeding.com.