Kemp Schalkwijk B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Kemp Schalkwijk B.V. in Schalkwijk

Kemp Schalkwijk BV is actief op het brede gebied van groenvoorziening, landschapsinrichting, -beheer en -onderhoud. Wij beheersen de gehele cyclus vanaf het planten van bomen en struiken, het onderhoud van groen, tot en met het versnipperen van takken en boomstammen tot houtsnippers.

Ook kunnen wij grond- water- riool en straatwerken voor u verzorgen. Denk aan het bouw- en woonrijp maken van projecten.

Voor alle stadia hiertussen beschikt Kemp over een jarenlange expertise, vakbekwaam en toegewijd personeel en modern gespecialiseerd materieel.

Wij voeren al onze werkzaamheden uit met veel respect voor mens, natuur en milieu.

Wij kunnen het volledige onderhoud van groen verzorgen. Van tuinen, plantsoenen, natuurgebieden, bossen, velden, recreatieterreinen en landgoederen. Op basis van uw wensen maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Ook is het mogelijk seizoens- of jaarcontracten af te sluiten.

De werkzaamheden worden dan vastgelegd in een duidelijk onderhoudsplan, zodat u, en wij, precies weten wat wanneer gedaan wordt en wat de desbetreffende kosten zijn. Ons bedrijf met vakbekwame medewerkers en een modern machinepark kan snel en flexibel inspelen op uw vraag en levert zonder meer kwaliteitswerk.

Onze zorg voor groen gaat verder dan puur aanleg en onderhoud. Uw speciale wensen voor een buitenklus, hoe eenvoudig of gecompliceerd ook, kunt u altijd met ons bespreken.

 

T: +31-30-601... Toon nummer
I: www.kempschalkwijk.nl

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 30224985
BTW nr: NL823806704B01
Reeds 2 jaar actief op Entreeding.com.