All-Connects N.V.

 
Te koop

bouwsoftware

Te koop:
Webapplicatie voor CheckinATwork

Eigenschappen

Conditie 
Te koop (for sale)
Toelichting 

In de bouwsector is het verplicht om werknemers op een bouwwerf waar werken worden uitgevoerd voor een totaalinvestering vanaf 500.000 euro te registreren bij de RSZ. De betrouwbare ‘all-in’ oplossing hiervoor is een CheckinATwork prikklok van All-Connects.

 

CheckinATwork werfregistratie voor alle aanwezigen

Naargelang de grootte van de bouwwerf en het aantal werknemers worden er 1 of meerdere Checkin@Work prikklokken aan de toegangspoort van de werf geplaatst. Iedereen die komt werken, identificeert zich eerst via Limosa, Dallas, Construbadge, LISA badge, RFID badge, bedrijfsbadge of identiteitskaart op de prikklok voor ze hun job aanvatten. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de werknemer om dit correct elke dag te doen. Wil je zekerheid dat enkel geauthoriseerd personeel op je bouwwerf komt? Kies dan voor onze tourniquetoplossing, die ervoor zorgt dat je zonder registratie op de prikklok of bij eeen foutmelding de werf niet kan betreden.


Mobiele CheckinATwork aanwezigheidsregistratie voor eigen werknemers

Welke chauffeurs en bijrijders rijden er dagelijks met een voertuig naar een werf? Dat meet je handig met een mobiele prikklok. Deze wordt in het voertuig of op een vaste locatie, zoals een magazijn, aangebracht. Deze unit beschikt over een realtime klok zodat de tijdregistraties correct zijn, zelfs op een locatie met beperkt GPS-ontvangst.

Aan de hand van ingevoerde dagprogramma’s interpreteert de mobiele prikklok feilloos alle kilometergegevens. Met een badge registreren jouw medewerkers zich in deze unit en zo weet je direct wie op welke werf werkzaam was. Zo wordt de berekening van de woon- en werkkilometers achteraf een eenvoudige klus.


Universeel badgessyteem

All-Connects heeft ervoor gezorgd dat alle mogelijke identificatiemogelijkheden die vandaag door werknemers gebruikt worden, ook werken om je te identificeren op de bouwwerf. Je kiest zelf 1 of meerdere verschillende manieren om je medewerkers te laten inchecken op CheckinATwork: RFID badge, Dallas key, Construbadge, bedrijfsbadge, QR code, identiteitskaart, 2 BE Lisa badge, Metalbadge, ... Zo voorkom je dat je team nog een extra badge bij zich moet dragen.

Klik hier voor meer info

 

 

Prijs 
Op aanvraag
voor administratie (loon/facturatie/...)
voor tijdsregistratie
voor tracking / tracing / rapportering
voor planning

Reageer

    Het formulier kan niet vestuurd worden aangezien er spam gedetecteerd is.
  • Vul de naam van het bedrijf in.
  • Vul de naam van de Contactpersoon in.
  • Vul het adres in.
  • Vul de postcode in.
  • Vul de Plaats in.
  • Vul het Telefoonnummer in.
  • Vul het E-mailadres in.