Pronk Twee BV

 
Het bedrijf
Welkom bij Pronk Twee BV in Naarden

Pronk Twee B.V. is een onderdeel van de Pronkgroep. De Pronkgroep omvat naast Pronk Twee BV nog een Melkveehouderij, Paardenpensionstalling, Melkgeitenhouderij, B&B, Zorg- en Vergaderlocatie en Veehandel.

Vanuit de veehouderijkant is vele jaren geleden de tak agrarisch loonwerk ontstaan.

Dit is in de loop der tijd doorgegroeid tot Pronk Twee BV: een loon- , aannemings- en detacheringbedrijf in Midden Nederland. Oorspronkelijk werd er veel in agrarisch loonwerk en de fouragehandel gedaan; tegenwoordig is de focus meer verschoven naar alle soorten werk in groen, grond en infra, bouw- en sloopwerk, transport, agrarische dienstverlening en rioleringswerk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen investeren wij veel in cursussen, periodieke bijscholingen en trainingen voor onze medewerkers. Hierdoor hebben we ook voor specialistisch werk altijd een passend antwoord!

Met een enthousiast team van 3 planners en 25-49 medewerkers proberen wij u elke dag opnieuw tot dienst te zijn!

Detachering en verhuur personeel in groen- grond en infra.  grondwerkers, hoveniers, Stratenmakers, bouw, sloop  opruimers  en Verkeersregelaars. Rioleurs. Machinisten voor kraan, shovel enz.  Ook agrarisch werk; melkers, veeverzorgers, trekkerschauffeurs enz.

 

T: +31-35-697... Toon nummer
I: www.pronkgroep.nl

Certificaten

  •  VCA* gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 32107338 - Statutaire zetel Gooi- en Eemland
BTW nr: NL814095288B01
Reeds 12 jaar actief op Entreeding.com.