Barend Kramer Urk

 
Het bedrijf
Welkom bij Barend Kramer Urk in Urk

Sloop, Grondwerken,Containerbedrijf en verhuur van grondverzetmachines.

Ons bedrijf is opgericht door Barend J. Kramer, in september 1969 en had als hoofddoel sloop en grondwerk. Het bedrijf, dat begonnen is als eenmanszaak voor bedrijven en particulieren, is veel veranderd in de afgelopen 40 jaar.

De manier van werken is bijna niet meer te vergelijken met 40 jaar geleden. Het handwerk is vervangen door machines, zodat snelheid van het werk geoptimaliseerd wordt. Tegenwoordig kunt u het bedrijf vinden op de Griend 9 te Urk. Het bedrijf is van locatie veranderd. Daarnaast zijn wij ook begonnen met nieuwbouw zoals een brengstation voor bedrijven en particulieren. Hierdoor wordt het afval beter gesorteerd. Hieronder ziet u waar het afval onder verdeeld zal worden.

  • Hout
  • Restafval
  • Puin
  • Tuinafval

Particulieren kunnen hun klein chemische afval storten op vrijdag en zaterdag, aan de medewerkers van Rova. Voor de particulieren bieden wij tevens ook zand en tuinaarde. Daarnaast hebben wij ook machines en containers voor de verhuur. Wij leveren niet alleen afvalcontainers, maar doen ook aan aannemerij in sloop en grond verzet. Tevens kan de klant machines inhuren met machinist.

T: +31-527-68... Toon nummer
I: www.bjkramer.nl


Bedrijfsgrootte: 6-10 personen
KvK 39023369 - Statutaire zetel Lelystad
BTW nr: NL008799556B01
Reeds 15 jaar actief op Entreeding.com.