Van Lenthe Dalfsen Grondverzet B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Van Lenthe Dalfsen Grondverzet B.V. in Dalfsen

Van Lenthe Dalfsen is een breed inzetbare, flexibele en vooral een innovatieve partner voor onder meer werken in de grond, weg- en waterbouw, groenrecycling, cultuurtechniek, natuurbouw en bestuurbare boringen.

Het bedrijf onderscheidt zich door het bieden van een goede service en kwaliteit door middel van een uitgebreid, goed onderhouden machinepark en door gekwalificeerde, gemotiveerde medewerkers.

In 1947 is het bedrijf begonnen als een agrarische dienstverlener en door de jaren heen uitgegroeid tot een landelijk werkend aannemingsbedrijf. Vandaag de dag worden er verschillende opdrachten uitgevoerd voor (semi-)overheden, nutsbedrijven, wegenbouwers, aannemerscombinaties, bouwcombinaties en woningbouw verenigingen. Bovendien werken we voor natuurontwikkelaars, landbouwers en particulieren.

Ondanks de groei en professionele werkwijze heeft Van Lenthe Dalfsen haar familiaire karakter weten te behouden. 

De informatie op deze website toont u de diversiteit aan werkzaamheden. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of heeft u specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

T: +31-529-40... Toon nummer
I: www.van-lenthe.nl

Certificaten

  •  Uittreksel KvK
  •  Algemene voorwaarden
  •  VCA** gecertificeerd
  •  VIHB registratie
  •  BRL 9335 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
KvK 05055227
Reeds 2 jaar actief op Entreeding.com.