Niek Konijn B.V. Loon- en Verhuurbedrijf

 
Het bedrijf
Welkom bij Niek Konijn B.V. Loon- en Verhuurbedrijf in Wijdewormer

Grondverzetbedrijf, verhuurbedrijf, loonbedrijf, machineverhuur,toebehoren en hulpstukken specialist, dit is een zeer korte samenvatting van wat we doen.

Als we het over ons hebben dan is Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. specialist in de verhuur van machines voor de loon- en grondverzet sector. Onze machines worden bemand met vakbekwaam personeel die voor u het werk uit handen nemen. Op vele vakgebieden zijn wij werkzaam waaronder grondverzet, grondwerken, baggerwerk, kabels- en leidingenwerk, wegenbouw, waterwerken, saneringswerkzaamheden en specialist op het gebied van GPS. Om ons werk vlot en vakkundig te doen beschikken we over een ruim assortiment van hulpstukken c.q. toebehoren. Al deze uitrustingsstukken zijn ook beschikbaar voor de losse verhuur.

Als specialist in de branche leveren wij een keur aan machines voor alle voorkomende werkzaamheden. Zo hebben we kranen vanaf een gewicht van 1 ton oplopend tot meer dan 40 ton. Deze zijn naast de standaard giek ook te huur met lange giek. Daarnaast zijn een groot aantal machines uitgerust met GPS Trimble: hiermee wordt positiebepaling en uitzetwerk kinderspel. Voor het werken in of met verontreinigde grond volgen wij de richtlijnen uit de CROW publicatie 132. Voor deze saneringswerkzaamheden zijn de machines voorzien van een overdrukcabine en een signaal indicator. De machinist die deze werkzaamheden uitvoert is uiteraard medisch gekeurd. Wij willen als bedrijf goed voorbereid zijn op specialistisch werk.

Ons werkgebied strekt zich van Den Helder tot Den Haag, van Het Gooi tot aan de kust, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, en ook daarbuiten zijn we u van dienst. Dus voor heel Nederland zijn wij een toonaangevend bedrijf voor de inzet van grondverzetmachines en alle voorkomende werkzaamheden.

T: 0299-43... Toon nummer
I: www.niekkonijn.nl

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 35021308 - Statutaire zetel Amsterdam
BTW nr: NL802132479B01
Reeds 14 jaar actief op Entreeding.com.