Outdoor Solutions

 
Het bedrijf
Welkom bij Outdoor Solutions in Lede

Diverse buitenwerken op maat !

Rioleringswerk en grondwerken

Zowel de plaatsing van regenputten als de vernieuwing van riolering en uitvoering van grondwerken wordt probleemloos door ons uitgevoerd. Ook voor opsporingen van lekkages zijn wij uw geschikte partner.

Tuinaanleg

Wij doen de plaatsing van omheiningen, creëren niveaus in uw tuin en zorgen voor een mooi terras. Ook de nodige verlichting en poorten kan door ons verzorgd worden. Bel ons voor meer info betreffende uw tuinaanleg!

Bestratingswerken

Of het nu gaat om kleine of grote bestratingswerken, Outdoor Solutions Olivier is de meest professionele grondwerker uit de streek van Aalst. Wij voeren bestratingswerken uit, plaatsen tuinpaden,... en zorgen zelf voor het nodige materiaal en de machines.

Gazons en begrondingen

Wij leggen uw tuin aan van A tot Z. Dit houdt ook in dat wij diverse beplantingswerken uitvoeren en ook het tuinonderhoud voor u doen. Alle begrondingen worden steeds uitvoerig met de klant besproken om tot een perfect resultaat te komen.

Tuinhuizen en afdak

Een nieuw tuinhuis, carport of afdak wordt door ons met de meeste precisie geplaatst. U kiest zelf de materiaalsoort en de uiteindelijke afwerkingsvorm. Ook bij de afbraak van bestaande tuinhuizen en garages helpen wij u graag.

Vraag uw vrijblijvende offerte!

T: +32-473-40... Toon nummer
I: www.outdoorsolutions.be


Bedrijfsgrootte: 1-5 personen
BTW nr: BE 0683.765.965
Reeds 3 jaar actief op Wegenbouw.be.