Staad groep B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Staad groep B.V. in Veghel

Onze focus is: er alles voor doen om onze klanten te helpen succesvol te zijn.

Wij zijn er trots op om u de complete productlijn van Doosan grondverzetmachines aan te bieden. Van minigravers tot zware rupsgraafmachines, van wielladers tot overslagmachines, van mobiele graafmachines tot zelfrijdende knikdumpers, van zware verreikers tot special products, met daarbij de hoge kwaliteit van service en onderdelen ondersteuning welke als vanzelfsprekend bij deze producten komt kijken.

Onze hoofd productlijn zijn de Doosan machines en tevens bieden wij producten, service en onderdelen aan van Trimble, Engcon, Eurosteel, Groeneveld vetsmeer systemen, Fresh filter overdruk systemen en Corlange banden. 

Staad heeft als werkgebied de provincies; Overijssel, Flevoland, Gelderland, Limburg, Brabant, Zeeland en Zuid-Holland en werkt vanuit 2 vestigingen om onze breed georiënteerde klanten van dienst te zijn. Dit betekent voor ons, diepte investeringen in nieuwe service-, onderdelen- en verkoop vestigingen, nieuwe servicewagens, nieuwe voorraden, en het allerbelangrijkste, investeringen in onze mensen.

Wij doen dit allemaal zodat u meer productieve uren kunt maken!

 

T: +31-413-72... Toon nummer
I: www.staad-groep.nl


Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
KvK 58575170
BTW nr: NL853095516B01
Reeds 7 jaar actief op Entreeding.com.