Flextrans Uitzendbureau B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Flextrans Uitzendbureau B.V. in Nootdorp

Flextrans uitzendbureau is opgestart in 2002 door Jörgen Kardol en Dennis Leeman. Flextrans is gespecialiseerd op het gebied van transport en grondwerk. Wij zijn zelf jarenlang werkzaam geweest in de transportsector en hebben veel ervaring opgedaan met verschillende werkzaamheden op dit gebied.


Ook in het grondwerk gaan we veel verder. In het grondverzet beschikken we over zo n 35 man in het grondwerk. De meeste in het bezit van een VCA - certificaat en toegang tot het spoor. Tevens beschikken wij over een groot aantal gekeurde grondwerkers en VOP-ers.


Gecertificeerde verkeersregelaars: Onze verkeersregelaars zijn compleet uitgerust met alle benodigde hulpmiddelen.


Grondwerkers: Onze grondwerkers zijn uitgerust met alle benodigde PBM's.


Stratenmakers: Onze stratenmakers beschikken over eigen materiaal zoals:  Knipper - Bandenzaag - Trilplaat - Handgereedschap


Machinisten: Naast een VCA certificaat, beschikken onze machinisten over veel ervaring. Flextrans kan u tevens voorzien van een leerling machinist tegen een speciaal tarief.


Verder heeft flextrans uitzendbureau ook de benodigde certificering zoals Nen-4400  en een beschikking voor vrachtwagenchauffeurs. Flextrans heeft in de afgelopen jaren veel geînvesteerd in eigen materiaal. Dit heeft als groot voordeel dat onze mensen met het juiste materiaal op de klus verschijnen. Onderdeel van Flextrans UItzendbureau is Flextrans Bestrating


Dit is opgericht in 2005 om ook in de vraag naar straatwerk te kunnen voorzien. Zo kan Flextrans Bestrating zelf straatwerk aannemen en voor meterprijzen werken. Ook kunnen wij bemiddelen voor kranen, shovels en vrachtwagens.

Flextrans Uitzendbureau is 24 uur per dag bereikbaar voor klanten en werknemers.

 

T: +31-70-301... Toon nummer
I: www.uitzendbureau-flextrans.nl

Certificaten

  •  Uittreksel KvK
  •  G-rekening
  •  Betalingsgedrag Belastingdienst
  •  VCU gecertificeerd
  •  NEN 4400-1 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 27262655 - Statutaire zetel Haaglanden
BTW nr: NL815221848B01
Reeds 13 jaar actief op Entreeding.com.