Paytec B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Paytec B.V. in Rijswijk

De Medewerker

Wij willen op een duurzame wijze een match maken tussen medewerkers en onze klanten. Dit doen wij door hen te verbinden met de juiste groepen, netwerken en/of indien nodig informatievoorziening. Dit realiseren wij door een nauwe samenwerking waarbij transparantie en respect centraal staan.

De-Medewerker is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en past de NBBU-cao voor uitzendkrachten toe. Daarnaast zijn wij in het bezit van een G-rekening en indien vereist kunnen wij een WKA-verklaring afleggen.

Wat doen wij?

  •  We bemiddelen tussen werkgevers en werknemers,
  • Wij zoeken voor elk bedrijf bijpassende kanidaat,
  • voor  elke kandidaat juiste werkplek

Medewerkers zijn de kern en de drijvende kracht van organisaties. Daarom doen wij meer dan enkel de match maken tussen medewerkers en organisaties. Wij gaan namelijk een stapje verder. Wij bieden ondersteuning en advies om een duurzame relatie te behouden. De mate van succes bepaal jezelf, maar een klein beetje hulp kan geen kwaad! Daarom helpen wij onze talenten in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van (o.a.) inhouse workshops en trainingen.

 

T: +31-10261... Toon nummer


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 67194877
Reeds 2 jaar actief op Entreeding.com.