A. den Bakker & Zn.

 
Het bedrijf
Welkom bij A. den Bakker & Zn. in Hellevoetsluis

Al sinds de oprichting door A. den Bakker senior is ons bedrijf actief in de agrarische sector en de graafmachineverhuur. Later zijn daar de activiteiten in de milieusector aan toegevoegd. Wij zijn van huis uit gewend om de handen uit de mouwen te steken. Zo is het ons bekend dat ieder probleem zijn eigen specifieke aanpak vereist. Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden en hebben wij altijd de best passende oplossing voor uw problemen.

Onze zorg voor het milieu, kennis, deskundigheid en ervaring worden voortdurend uitgebreid door creativiteit en innovatie. Wat begonnen is met werkzaamheden met werkpaarden in de landbouw is uitgegroeid tot een aantal moderne bedrijven met verschillende activiteiten in de landbouw, de graafmachineverhuur, en in de milieu technologie zoals: rioolreiniging en vacuumcleaning, stofbestrijding en preventie, watertechnologie en veegwerkzaamheden.

Den Bakker Bedrijven is ondermeer actief bij droge bulk overslagbedrijven, chemische industrie, electriciteitscentrales, overheden, aannemers en de agrarische sector. Wij staan 24 uur 7 dagen per week voor u klaar. Onze service is gebaseerd op kwaliteit. Wat wij doen, doen wij grondig en wij leveren geen half werk.

T: +31-181-39... Toon nummer
I: www.denbakker.nl

Certificaten

  •  VCA* gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd
  •  NIWO vergunning
  •  VIHB registratie
  •  VKL*

Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
KvK 24210303 - Statutaire zetel Rotterdam
BTW nr: NL805978094B01
Reeds 14 jaar actief op Entreeding.com.