Herman van der Heiden Puinrecycling B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Herman van der Heiden Puinrecycling B.V. in Huizen

Herman van der Heiden Puinrecycling B.V. is een professioneel, modern en toonaangevend recyclingbedrijf dat al enkele decennia actief is in de regio ’t Gooi & omstreken. Als sinds de jaren ’60 is het Van der Heiden gespecialiseerd in het breken van puin. Daarnaast verwerkt het moderne recyclingbedrijf ook ander bouw- en sloopafval en groenafval.
Als pionier van het eerste uur beschikt Herman van der Heijden over enorm veel kennis en ervaring op het gebied van de recycling van puin en de productie van secundaire bouwstoffen, zoals granulaat en zand. Zowel de aanvoer van puin als de afzet van het granulaat vindt plaats in de regio. Hierdoor zijn de transportbewegingen beperkt en wordt het milieu zo min mogelijk belast.

Aangeleverd puin en ander bouw- en sloopafval wordt op de werf eerst gesorteerd voor verdere verwerking. Zowel particulieren als bedrijven kunnen deze materialen hier komen brengen. Het bedrijf beschikt hiervoor over een moderne recyclinginstallatie, waarmee eventueel ook op locatie kan worden gewerkt. Door toepassing van de juiste breek- en zeeftechniek, alsmede door de inzet van meerdere magneten en een windshifter kan het bedrijf granulaat leveren van de classificaties nul tien (010), eenendertig vijf (315) en vier tweeëndertig(432), alles geproduceerd conform de KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 2506 en CE-markering. Naast de levering van deze soorten menggranulaat wordt onder andere ook brekerszand, tuingrind, vulzand en zwarte grond verkocht.

Behalve puinrecycler is Herman van der Heiden ook een overlaadstation voor groenafval. Veel hoveniers en particulieren brengen hun groenafval op de werf waarna het wordt aangeboden voor compostering. Ook gemeenten weten het bedrijf te vinden. Vanaf diverse kleinere milieustraten uit de regio worden containers aangeboden voor sortering en overslag. Tot slot worden o.a. dakleer en diverse soorten hout gesorteerd en vervolgens overgeslagen.

De enorme diversiteit aan afvalstromen en aanbieders die dagelijks de weegbrug passeren vereist een goede sluitende registratie, zowel op milieutechnisch- als op financieel gebied.
Herman van der Heiden puinrecycling B.V, een zeer ervaren familiebedrijf met een groen hart voor het milieu.

Herman van der Heiden Puinrecycling B.V. Aanleg van bestratingen, rioleringen. Uitvoeren van grond- en sloopwerken. Recycling van bedrijfs-, groen, bouw- en sloopafval en puin op locatie in Huizen.

Handel in menggranulaat diversen gradaties, tuingrond, bladaarde, vulzand, metselzand, brekerzand en tuingrint.

Voor meer informatie zie www.puinrecyclinghuizen.nl

T: +31-35-525... Toon nummer
I: www.puinrecyclinghuizen.nl

Certificaten

  •  Uittreksel KvK
  •  VIHB registratie
  •  BRL 2506 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 6-10 personen
KvK 32053765 - Statutaire zetel Hilversum
BTW nr: NL807495098B01
Reeds 13 jaar actief op Entreeding.com.