Dyka Plastics N.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Dyka Plastics N.V. in Pelt

Uw partner in kunststofleidingsystemen !

DYKA PLASTICS is een toonaangevende producent van kunststof leidingsystemen. Deze worden vooral toegepast in de Bouw & Installatie en Civiel & Infrastructuur.

DYKA als organisatie bestaat al meer dan 50 jaar en maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Group. DYKA heeft zusterbedrijven in een groot aantal Europese landen. Deze zijn binnen de Tessenderlo Group gegroepeerd in de business unit Plastic Pipe Systems.

DYKA leidingsystemen worden ondermeer toegepast bij:

  • binnenrioleringsystemen
  • regenwaterafvoersystemen
  • buitenrioleringsystemen
  • systemen voor filtratie en infiltratie van regenwater
  • drainagesystemen
  • waterleiding transportsystemen
  • gastransport
  • elektrotechnische installaties
  • enz…

Het hoofdkantoor van DYKA PLASTICS België bevindt zich te Overpelt - Limburg. Hier staat ook de fabriek waar het grootste gedeelte van de productie plaatsvindt. Verder vindt u hier de afdelingen logistiek, verkoop, kwaliteitsdienst,…

Daarnaast beschikt DYKA over 8 filialen, geografisch verspreid over heel België. U kan de DYKA filialen terugvinden in Harelbeke, Brugge, Zaventem, Temse, Hoogstraten, Overpelt, Grâce-Hollogne en Fleurus.

Naast de 8 filialen beschikt DYKA over nog tal van troeven en services, speciaal voor de klant.
Zo heeft DYKA een eigen studiedienst waar u terecht kan voor allerhande technische vragen, alsook dimensioneringen, stuklijsten, … Ook voor hoogwaardig kwalitatief maatwerk kan u terecht bij DYKA PLASTICS. Dit wordt op maat vervaardigd in de afdeling DYKA Nabewerking. Een team van gecertificeerde professionals verricht in een goed uitgeruste productieomgeving alle benodigde werkzaamheden.

Verder heeft DYKA ook een e-Shop waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kan voor het plaatsen van orders. U bent dus niet meer afhankelijk van onze normale openingstijden. Bestellen doet u wanneer het u uitkomt. Dat scheelt niet alleen tijd maar het voorkomt ook fouten. Bovendien krijgt u een extra korting van 1% wanneer u besteld via de e-Shop.

Voor de verwerking van bepaalde kunststofleidingsystemen, met name die in PE, is gespecialiseerde en kostbare apparatuur benodigd. Deze apparatuur, lasmachines en toebehoren, kunt u bij DYKA PLASTICS huren. DYKA PLASTICS verhuurt lasapparatuur voor zowel PE drukleiding systemen als voor drukloze toepassingen in PE. Overigens kunt u bij DYKA PLASTICS ook lasapparaten kopen.

DYKA PLASTICS beschikt over een eigen kwaliteitsdienst. Zowel in het eigen labo als in externe geaccrediteerde laboratoria worden de gebruikte grondstoffen en de DYKA producten voortdurend onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole. Kosten noch moeite worden gespaard om kwaliteit te leveren die beantwoordt aan alle nationale, en indien nodig, internationale normen. Zo heeft DYKA PLASTICS op het overgrote deel van haar producten het BENOR kwaliteitskeurmerk verkregen. Tevens zijn ze houder van het ISO 9001:2008 kwaliteitssysteemcertificaat en van het certificaat ISO 14001:2004 voor het milieumanagementsysteem.

De missie van DYKA PLASTICS is het leveren van een constructieve bijdrage aan integraal watermanagement door het op een maatschappelijk verantwoorde wijze produceren en distribueren van kunststofleidingsystemen. DYKA PLASTICS wil voor haar klanten de hoogst gewaardeerde leverancier zijn van duurzame oplossingen in kunststofleidingsystemen met een toonaangevende positie in de markten voor woningbouw, utiliteitsbouw en grond- weg- en waterbouw.

DYKA DRAAGT MEEDENKEN & MEEDOEN MET KLANTEN EN LEVERANCIERS HOOG IN HET VAANDEL.

www.dyka.be

 

 

 

T: +32-11-80... Toon nummer
I: www.dyka.be


Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
RPR Hasselt
BTW nr: BE 0414.467.340
Reeds 5 jaar actief op Wegenbouw.be.