Eurodal B.V.B.A.

 
Het bedrijf
Welkom bij Eurodal B.V.B.A. in Grobbendonk

Eurodal fabriceert sinds 1982 industriële vloerplaten. De Eurodal vloerplaten zijn sindsdien enorm geëvolueerd, in het bijzonder het esthetisch aspect. De duurzame platen worden aangewend voor een permanente of tijdelijke verharding en zijn bijzonder geschikt om zware lasten te dragen. De Eurodal vloerplaten zijn uitgegroeid tot een knap concept.

Eurodal is steeds op zoek naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. De problematiek van wateroverlast en waterschaarste vormde een uitdaging die uitmondde in een nieuw sterk concept: Hydrops, een systeem dat op een efficiënte manier uw regenwater beheerst.

Niet alleen Hydrops kadert in de visie van verantwoord en vooruitstrevend ondernemen van Eurodal. Zo heeft Eurodal ook aandacht voor: aanvoer van grondstoffen langs waterwegen ; duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers ; samenwerking met verschillende partners die de groei op een gestructureerde en gecontroleerde manier bestendigen

Eurodal heeft alles in huis om van uw buitenvloer een knap en efficiënt concept te maken: ervaring, technische expertise, innovatieve producten, een gezonde ondernemingsgeest en tot slot competente mensen die ieder project tot een geslaagd einde willen brengen.

Wij verzorgen uitwerking, levering en plaatsing!

Bezoek onze website www.eurodal.be voor innovatieve oplossingen en tal van referenties.

T: +32-14-50... Toon nummer
I: www.eurodal.be


Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
RPR Turnhout
BTW nr: BE 0471.563.421
Reeds 14 jaar actief op Wegenbouw.be.