TRAMO

 
Het bedrijf
Welkom bij TRAMO in Moeskroen

Groep TRAMO  -  TRBA:

Asfalt - Beton- Burgerlijke bouwkunde - Grondwerk - Industrie en aanverwante diensten - Recyclage - Rioleringswerken, collectoren en zuiveringsstation - Transport - Wegenbouw

 

TRBA-expertises:

in situ-bodemanalyse

terreinophoging

wegen- en rioleringstelsels dimensioneren

totaalaanpak voorbereiden

specifieke werken uitvoeren

 

Studiedienst
Het studiebureel van TRBA stelt een precieze en gedetailleerde prijs op voor elk specifiek project.  Dit op basis van een lastenboek of meetstaat opgesteld door een architect, extern studiebureel of een openbaar bestuur. TRBA kan ook zelf een concept opmaken voor een project, en dit op basis van eigen topografische metingen en staalnames op het terrein. In elk geval komt het studiebureel tot een optimalisatie van de uitvoering van het project, met aandacht voor de kostprijs en voor de aanwezige grondstoffen op de werf of in de nabije omgeving.

Uw gecertificeerde zekerheid

Iedere TRBA-medewerker kent in zijn specialiteit de modernste technieken door voortdurende bijscholingen. Op de werf krijgt hij duidelijke instructies om uw opdracht met modern materieel duurzaam uit te voeren – strikt volgens de ISO 9001-, ISO 14001- en VCA**-voorschriften. Zo ontstaat er een geolied samenspel tussen 300 vaklui en efficiënte machines. Mét officiële erkenningen om al die specifieke werken te mogen uitvoeren.

Gepaste infrastructuur

Strakke timings zijn haalbaar, omdat we werken vanuit onze eigen productie-units. Zo weet men dat de leveringen precies op tijd verlopen. En … dat de aangevoerde bouwmaterialen aan de strengste eisen voldoen. Zo blijft elk project altijd precies op schema:

- zes betoncentrales in Henegouwen, Namen en Waals-Brabant;

- een asfaltcentrale in Henegouwen;

- vier recyclagecentra.

Meer info op www.trba.be

T: +32-56-48... Toon nummer
I: www.tramo.be

Certificaten

  •  VCA** gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd
  •  ISO 14001 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
BTW nr: BE 0422.054.621
Reeds 4 jaar actief op Wegenbouw.be.