Loonbedrijf Veldman B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Loonbedrijf Veldman B.V. in Obdam

De mogelijkheden op gebied van kranenverhuur zijn bij Loonbedrijf Veldman aanzienlijk. Door de moderne technieken en daarbij de komst van GPS kunnen we elke klus nog effectiever aannemen en uitvoeren. Onze rupskraan bijvoorbeeld, de Hitachi Zaxis 210 LC is voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van GPS. Dit heeft als voordeel dat we bij uitgraven geen hoogtes/dieptes meer hoeven uit te meten en het uitzetten met piketten behoort tot verleden tijd.

We beschikken over diverse mobiele kranen, rupskranen, in maxi, midi en mini-uitvoering. De sorteergrijper, trilblok of maaikorf zijn uitrustingen die specifiek nodig zijn als het gaat om aanvullende kraanwerkzaamheden. Tot het kranenverhuur rekenen wij ook shovelwerkzaamheden.

Voor elke klus hebben wij de geschikte graafmachine. Of het nu gaat om bijvoorbeeld grondverzet, graafwerk, uitgraven, baggerwerkzaamheden, maaikorven etc. voor o.a. in de tuinbouw en glastuinbouw, gemeentes en provincie. Ook bij werkzaamheden in de infrastructurele sector, zoals weg- en waterbouw is Loonbedrijf Veldman een ervaren partner. Wij werken door heel Nederland en desgewenst daarbuiten.

T: +31-226-36... Toon nummer
I: www.loonbedrijfveldman.nl

Certificaten

  •  VCA* gecertificeerd
  •  Erkend leerbedrijf (Fundeon)
  •  Erkend leerbedrijf (Aequor)

Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 37026370 - Statutaire zetel Alkmaar
BTW nr: NL819413033B02
Reeds 11 jaar actief op Entreeding.com.