Communicatie software Groen, Grond en Infra

Samenwerking Kuiken CEN - Reisiger Verhuur

Publicatiedatum: 23-06-2005 11:04
Kuiken CEN (importeur Volvo grondverzetmachines) en Reisiger Verhuur (verhuur van gereedschappen, bouwmaterieel en machines) gaan samenwerken.

 

Half juni ondertekenden Frans Faber (algemeen directeur Reisiger Verhuur) en John Spruitenburg (algemeen directeur Kuiken NV) een samenwerkingscontract. Kuiken CEN en Reisiger Verhuur gaan samenwerken op het gebied van Volvo compacte machines, vooral minigraafmachines.

Kuiken CEN levert binnenkort aan Reisiger de eerste minigraafmachines, twee  EC15BXTV’s, een EC30 en een EC45Pro. Op een later tijdstip zal aan het machinepark van Reisiger een groter aantal Volvo mini's worden toegevoegd. 

 

Reisiger Verhuur is al jaren specialist in het verhuren van gereedschappen, bouwmaterieel en machines en werkt vanuit acht vestigingen in Noord Nederland. Kuiken CEN is al bijna 60 jaar een begrip als importeur van Volvo Construction Equipment.

 

Reisiger Verhuur koos voor een samenwerkingsverband met Kuiken CEN om de betrouwbaarheid van het merk Volvo en de service die Kuiken CEN biedt.