Communicatie software Groen, Grond en Infra

H.J. van Vliet opent!

Publicatiedatum: 26-08-2005 12:44
Etec distributeur Van Vliet opent - 27 augustus - zijn nieuwe bedrijfspand in Waddinxveen. En u bent van harte welkom...

Het nieuwe bedrijf staat op een terrein van 11.000 m2 langs de A-12 bij Waddinxveen. Een pand van 6.500 m2 waarvan de grootste oppervlakten zijn ingericht als werkplaats met zeven werkplekken en vier stelplekken, opslagruimte voor nieuwe en gebruikte machines en transportmaterieel en een constructiewerkplaats. De vloeren zijn extra verzwaard en gewapend zodat in de werkplaats moeiteloos twee 60-tonners naast elkaar kunnen staan. En de hoogte van de werkplaats is 7,4 m geworden.

Bij H.J. van Vliet werken 12 mensen waarvan vijf monteurs in de werkplaats, drie servicemonteurs, een magazijnman en mensen op kantoor voor inkoop en administratie. Voor de verkoop van machines tekenen Henk en Piet van Vliet (foto)en hun dealers Anema in Arum en Machineservice Midden Nederland in Odijk.

Lees meer over H.J. van Vliet, over het onstaan van Etec en over de ontwikkelingen over dit bijzondere bedrijf in de komende BMB die op 31 augustus verschijnt.