Communicatie software Groen, Grond en Infra

Overname van Tongeren

Publicatiedatum: 25-08-2005 15:37
Sinds kort is de firma Van Es Geotechniek uit het Groningse Appingedam onderdeel geworden van de Henk van Tongeren Groep.

Van Es is van oudsher een full-service aanbieder op het gebied van de geotechniek. Dit is o.a. terug te vinden, zowel in het voortraject (berekenen en ontwerpen) als in het installeren en onderhouden van bronbemalinginstallaties.

De Henk van Tongeren Groep is een allround aanbieder van velerlei diensten op het gebied van de grondwatertechniek. Het bedrijf heeft vestigingen in Apeldoorn, Eibergen, Godlinze en Zwolle en is daarmee één van de grotere nationale spelers in deze branche. Door deze overname is de Henk van Tongeren Groep in staat om de Noord-Nederlandse markt met een nog breder dienstenpakket te kunnen voorzien. Daarnaast zal de geleverde service nog verder verbeteren. Aangezien de Henk van Tongeren Groep al sinds 1997 gevestigd is onder de naam Van Dijk Drainage in het naburige Godlinze, is ervoor gekozen om Van Dijk en Van Es met elkaar samen te smelten tot een sterke eenheid. Vanwege logistieke redenen zal Van Dijk Drainage verhuizen naar het terrein van Van Es in Appingedam. Om de naamsbekendheid van beide bedrijven te kunnen behouden, zullen de namen van beide bedrijven niet veranderen. Dus u kunt nog gerust zaken blijven doen met de voor u bekende bedrijven Van Dijk Drainage en Van Es Geotechniek. Ook op het gebied van de personele bezetting zal er voor u weinig veranderen. Uw aanspreekpartners blijven Peter van Dijk en Paul Magnin.

www.henkvantongeren.nl