Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bakker Hydraulic + Conwad

Publicatiedatum: 31-10-2005 08:42
Per 1 januari 2006 fuseren de bedrijven Bakker Hydraulic BV uit Elst en Conwad Productie en Service uit de Eemshaven.

De fusie biedt daarom de nodige perspectieven voor beide bedrijven en hun relaties. De twee belangrijkste Nederlandse producenten van uitrustingsstukken voor autolaadkranen en minigraafmachines gaan samen verder omdat de bedrijven complementair aan elkaar zijn.

Het idee voor de fusie ontstond doordat Harm Bakker, eigenaar van Bakker Hydraulic bv, opvolging zocht voor zijn bedrijf en eigenaar Bert Goslinga van ConWad, op zoek was naar goede toekomstperspectieven voor zijn bedrijf. Per 1 januari 2006 is de fusie een feit. Bert Goslinga krijgt vanaf dat moment de dagelijkse leiding.

De fusie biedt niet alleen voordelen voor beide bedrijven maar ook voor (internationale) opdrachtgevers. Samen staan Bakker en ConWad sterker in de markt, de continuïteit blijft gewaarborgd en er zijn volop nieuwe kansen. Bovendien kan de productie in Nederland blijven en bieden de bedrijven gezamenlijk een uitgebreider gamma producten. Ook het netwerk van erkende dealers en handelaren is op deze manier groter. Verder kunnen bestaande producten - door de bundeling van kennis en ervaring - nog verder verbeterd of doorontwikkeld worden. Innovatie en kwaliteit staan bij beide bedrijven al jarenlang hoog in het vaandel. Kortom, klanten blijven verzekerd van kwalitatieve producten en een hoog serviceniveau. Bakker Hydraulic en ConWad zijn klaar voor de toekomst. Bakker Hydraulic BV wordt de verkoopmaatschappij, waaronder het productie- en servicebedrijf ConWad in de Eemshaven en het productiebedrijf van Bakker in Elst vallen. De verkoopactiviteiten zullen plaatsvinden vanuit Elst.

Tot januari 2006 zijn de bedrijven druk bezig alles te centraliseren, tot die tijd kunnen klanten bij beide terecht voor alle producten en diensten.

Voor meer informatie:

Bakker Hydraulic bv, Elst
Harm Bakker
t +31(0)481 37 47 57
info@bakker-hydraulic.com
www.bakker-hydraulic.com

ConWad Constructie en Service bv, Eemshaven
t +31(0)596 51 64 06
info@conwad.nl
www.conwad.nl