Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open Dag Gerken

Publicatiedatum: 05-11-2005 14:31
Gerken Verhuurt Hoogwerkers hield volgens traditie - gelijktijdig met de laatste dag van APEX - open dag op het bedrijfsterrein te Elsloo. Klanten en relaties bezochten het bedrijf om kennis te nemen van de aanwinsten in de verhuurvloot.

Zo waren er de nieuwe vrachtautohoogwerkers GL45 en GL70 en stond de spinhoogwerker 50 m opgesteld. De G45 is een autohoogwerker met werkhoogte tot 45 m heeft als bijzonderheid een maximale korflast van 700 kg. De truckautohoogwerker is compact gebouwd en heeft een transportlengte van slechts 10 meter.

De GL 70, een autohoogwerker met werkhoogte tot 70 m, heeft een maximale korflast van 1.000 kg en kan omgebouwd worden tot telescoopkraan met een hefhoogte tot 55 m en een maximaal hefvermogen van 2.000 kg. Dit maakt beide machines geschikt voor werkzaamhede in de telecom- en in de windmolenbranche. Verder kunnen de truckhoogwerkers uitgerust worden met een zogenaamd Powerliftsysteem waarbij lasten aan de buitenzijde van de werkkorf mee naar boven genomen worden.

De 50 m spinhoogwerker maakt het mogelijk plaatsen die tot nu toe onbereikbaar waren voor vrachtautohoogwerkers (of alleen bereikbaar over rijplaten) toch bereikt kunnen worden. Deze machine heeft een werkhoogte tot 50 m, een maximale reikwijdte van 20 m op 30 m werkhoogte en is gebouwd als kniktelescoop waardoor er gemakkelijk over obstakels heen gewerkt kan worden. Ook deze machine heeft een compacte bouwwijze en heeft een doorrijhoogte van slechts 198 cm.