entreeding.com goes Gorinchem!

Gepubliceerd op 04-11-2005 15:52
Na Hardenberg, Rotterdam, Wezep, Rijswijk en Leiden kunt u entreeding.com nu ook bezoeken in het midden van het land en wel tijdens de INFRA Relatiedagen Gorinchem op 29 en 30 november en 1 december as.

entreeding.com noviteiten:
Tijdens de INFRA Relatiedagen Gorinchem presenteert entreeding.com met trots haar geheel vernieuwde internet-marktplaats.
Een uitgebreid marktonderzoek en evaluatie onder ruim 90% van haar gebruikers is de basis van vernieuwing voor entreeding.com. Op verzoek van planners zijn ruim 50 kleine en grote aanpassingen doorgevoerd, te denken aan; de lay-out van de ledenpresentaties, sneller aanbieden, eenvoudiger foto's toevoegen, de 'spoedvraag' gelanceerd en meer. Oftewel overzichtelijker, duidelijker en gebruiksvriendelijker zijn steekwoorden die zeker horen bij dit unieke systeem.

 

Eenieder werkzaam in de planning van grond-, weg- en waterbouw kan tijdens de beurs kennismaken met entreeding.com, dit onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn natuurlijk al onze leden van harte welkom op de stand om hun gewenste veranderingen te bekijken. 
 

Test zelf entreeding.com !!! 

Reserveer gratis uw kaarten door een e-mail te sturen naar info@entreeding.com of bel 045 - 5286263.

Dinsdag 29 november 14.00 - 22.00 uur
Woensdag 30 november 14.00 - 22.00 uur
Donderdag 1 december 14.00 - 22.00 uur

entreeding.com
Standnummer 103
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!