Communicatie software Groen, Grond en Infra

Multi-Jet hogedrukreinigingsmachine

Publicatiedatum: 20-02-2006 08:49
Sinds kort heeft Verboon BV uit Den Haag de Multi-Jet tot haar beschikking. Een hogedrukreinigingsmachine die is geplaatst op een aanhanger achter een serviceauto en voorzien van de meest moderne technieken.
Multi-Jet hogedrukreinigingsmachineMulti-Jet hogedrukreinigingsmachine

De machine is prima inzetbaar voor de reiniging van riolering/duikers en drainage. Daarnaast kan deze machine worden ingezet voor alle denkbare werkzaamheden waarbij hogedrukreiniging met koud water toereikend is (te denken aan oppervlaktereiniging van bestrating en straatmeubilair).

De grootste pomp en motor die leverbaar zijn is in deze machine geplaatst, waardoor deze een capaciteit heeft van 72 liter water per minuut bij 200 Bar! Dat maakt hem uitermate geschikt voor allerlei soorten reinigings- en ontstoppingswerkzaamheden. Met een speciale spuitkop kan zelfs een duiker/riool tot een diameter van circa Ø 400mm worden gereinigd indien daarin extreem veel zand verwijderd dient te worden. De machine is voorzien van een automatische niveauregeling, droogloopbeveiliging en een dubbele watertank van 2x 400 liter. Daarnaast zorgt het Rio Pulse Pulsatorsysteem ervoor dat de slang soepel door nauwe bochten en zware verstoppingen gaat door een pulserende watertoevoer. Tot slot is de machine ook nog uitgerust met een aanzuigventuri, voor het vullen van de watertanks uit oppervlaktewater en 80 meter lange ½" hogedrukslang.

Het inzetten van deze hogedrukreinigingsmachine geschiedt enkel inclusief bediening. Dit is noodzakelijk i.v.m. de benodigde kennis en ervaring voor het bereiken van het gewenste resultaat en de juiste bediening ervan. Het gewicht van de aanhanger verplicht rijbewijs BE en het vervoer met een servicewagen is noodzakelijk.

Meer informatie:
Bedrijfslogo
Jan Verboon
Verboon Aannemings- en Verhuurbedrijf BV
Waterpas 92
2495 AT Den Haag
Tel 070-307 3060
Fax 070-307 3061