Communicatie software Groen, Grond en Infra

Sponsor

Publicatiedatum: 28-03-2006 11:09
Teneinde de naam- en productbekendheid van de nieuwe, terreinvaardige Hover Track truck snel op niveau te krijgen, besloot fabrikant Veldhuizen om hoofdsponsor te worden van de Magkal Bits 'n Pieces tractorpullingmachine.

Tijdens de indoorwedstrijd op 4 maart as. in Ahoy Rotterdam zal de tractor in de kleuren van de nieuwe sponsor voorgesteld worden en dan moeten snel meer aannemers, loonwerkers, natuurbeheerders en verhuurders leren wat zo'n Hover Truck nu precies is en wat de mogelijkheden zijn. De Hover Track truck is gebaseerd op een Iveco Trakker met 13,0 liter Cursor motor (324 kW / 440 pk, koppel 2.200 Nm).

De rupsen zijn geconstrueerd uit volrubber snellooprupsen met contactoppervlakken van elk 1,75 m2. De bodemdruk bedraagt daarvoor 1,2 kg/cm2 met een volgeladen truck. Veldhuizen kiest voor 16-tons achterassen en een Hyva haakarmsysteem met een aanpikhoogte van 1,5 m waarmee standaardcontainers van 5 tot 7,5 m opgepakt kunnen worden. Door het haakarmsysteem kun je ook betonmixers en mestinjectiesystemen meenemen in zeer drassig terrein. De Hover Truck is ook te huur. www.hovertrack.nl