Communicatie software Groen, Grond en Infra

Jetzt gehts loss ...

Publicatiedatum: 12-06-2006 11:25
De oranjegekte is op vele plaatsen in Nederland heel goed zichtbaar. Hoedjes, mutsen, sjaals, petten, snorren, vloeitjes en zelfs de tompoezen kleuren oranje. Ook vele straten en huizen zijn volgehangen met oranjevlaggetjes, spandoeken, slingers, etc.

Antoine van Loon, werkzaam als monteur bij Ahlmann Nederland bv in Ammerzoden, is al een tijdje in het bezit van een Mercedes 280SE (W126) van bouwjaar 1984. Deze luxe uitgevoerde auto is onder andere voorzien van 4 elektrische ramen, airco, automaat en sportvelgen. Op de teller staan inmiddels 330.000 kilometer.

Omdat de auto in camouflagekleuren gespoten was, wou Antoine de auto graag laten overspuiten. Zo kort voor het WK konden opmerkingen en reacties van collega’s natuurlijk niet uitblijven om de auto oranje te spuiten. Nadat bedrijfsleider Alwin van Hoek voorstelde de auto in eigen spuiterij te spuiten en ook de rekening van de verf te zullen betalen, was Antoine overgehaald. Vervolgens deed Arjan van den Oord nog een duit in het zakje om de kosten voor het bestickeren op zich te nemen.

Onlangs stond de auto enkele dagen te schitteren op Ahlmann's locatie aan rijksweg A2 bij Bruchem. Momenteel toert Antoine er vrolijk mee rond in Ammerzoden en omstreken. En uiteraard hopen we allemaal dat Oranje ver komt op het WK.

www.ahlmann.nl