Communicatie software Groen, Grond en Infra

Prijswinnaars BMB-TKD-prijsvraag

Publicatiedatum: 05-07-2006 15:01
De winnaars van de BMB-TKD-prijsvraag zijn bekend. Van de 294 deelnemers had nog geen 30% alle antwoorden goed, conclusie; de vragen waren best pittig. Bv. de Liebherr T282B dumptruck bijvoorbeeld, heeft geen laadvermogen van 282 ton - zoals velen vermoedden - maar van 400 ton.

Uit de stapel van 78 formulieren met goede antwoorden kwamen de volgende winnaars:

Derde prijs: Henri Visser uit Werkendam, al 14 jaar machinist, tegenwoordig op een Hitachi EX215LC bij Dalm in Werkendam. Henri vond de TKD op de nieuwe locatie prima. Hij wint een schaalmodel van een Ammann-Yanmar VIO75 midigraver.

Tweede prijs: Etienne Sollie (19) werkt bij Mulder-Eykelkamp in Zwolle op een Takeuchi TB135 mini. Hij vond de TKD indrukwekkend en maakte van de gelegenheid gebruik om op grote graafmachines te draaien. Hij zou immers het liefst op een grote rups werken. Zijn prijs heel toepasselijk: een miniatuur Liebherr R954B met verwisselbare sloopgiek.

Eerste prijs: Remko Hemmelder (32) uit Groesbeek. We hebben het grote schaalmodel van de Liebherr T282B persoonlijk afgeleverd op de bouwplaats waar hij met zijn Volvo EC30 mini aan het werk was. Remko werkt bij Van Kesteren in Groesbeek, een GWW-aannemer, gespecialiseerd is in straatwerk, aanleg van rioleringen en containerverhuur. Onze hoofdprijswinnaar keek op de TKD vooral naar slimme uitrustingsstukken die zijn werk nog gemakkelijker kunnen maken.

Wij van BMB danken alle deelnemers voor de tijd en moeite. Misschien heeft u bij een volgende gelegenheid meer geluk.