BMBE-demo

Gepubliceerd op 02-08-2006 15:34
Belgisch Cat-importeur Bergerat-Monnoyeur organiseerde op het terrein van Van Pelt in Zandhoven demonstratiedagen waar de nieuwste Caterpillar machines werden gedemonstreerd.

Er was veel aandacht voor de 950H en 966H wielladers, de 323D en 324D rupsgraafmachines, de 302.5 2,5-tons minigraver, een 304CR 4-tons binnendraaier, een mobiele M316C graafmachine en de D6N LGP-pull bulldozers. Met enkele van deze machines werden de voorrondes afgewerkt van de landelijke machinistenwedstrijd.

Uit de lijst van genomineerden moeten, na de wedstrijden van 10 september, drie deelnemers geselecteerd worden die in Malaga gaan deelnemen aan de Europese Caterpillar Machinistenwedstrijd die dit jaar voor de negende maal wordt gehouden.

De Nederlandse deelnemers zijn inmiddels bekendgemaakt door importeur Pon. Peter van Schaijk, winnaar 2005, zal tussen 2 en 6 oktober in Malaga zijn positie gaan verdedigen. Tijdens de Nederlandse voorronde op 10 juni jl. werden Jacco van de Brink en John Janse geselecteerd als deelgenoten van Peter van Schaijk. We wensen alle deelnemers veel succes.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!