Communicatie software Groen, Grond en Infra

guus@entreeding.com

Publicatiedatum: 07-09-2006 13:01
Per 1 september is het entreeding.com team uitgebreid met een nieuwe medewerker nl. Guus van der Paalen uit Valkenswaard.
Guus van der PaalenGuus van der Paalen

Guus is afkomstig van Verhoeven Grondverzetmachines BV uit Maarheeze waar hij de bedenker en oprichter is van de productgroep Vematec. Als productmanager was hij verantwoordelijk voor de in- en verkoop en styling van deze sterk groeiende tak van Verhoeven. In de markt van uitrustingstukken heeft Vematec al een behoorlijk aandeel verworven en komt steeds met nieuwe producten en diensten. Guus was tevens verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen en open dagen van de firma Verhoeven.

Na 14 jaar vond Guus het tijd om de leiding over te geven aan een nieuwe enthousiaste collega en vond een nieuwe uitdaging bij entreeding.com. Als creatief-commercieel adviseur zal hij zich deels bezighouden met het werven van nieuwe entreeding.com leden, maar ook met het marketinggerichte aspect van alle GWW-bedrijven, zoals het ontwerpen van logo’s en internetsites. Door zijn brede kennis en uitgebreide netwerk is Guus de aangewezen persoon om deze bedrijven te helpen hun weg te vinden op de digitale snelweg.

Guus is telefonisch bereikbaar op nummer 045-5286263 of mobiel 06-47312725. U kunt ook een e-mail sturen naar guus@entreeding.com
 
Schroom dus niet om hem te bellen voor een vrijblijvende afspraak en/of advies.

Het entreeding.com team wenst Guus veel succes bij deze jonge en dynamische organisatie en uitdagende job!

www.hulsen-leende.nl

Guus (r) samen met zijn eerste klant Hans Hulsen uit LeendeGuus (r) samen met zijn eerste klant Hans Hulsen uit Leende