Communicatie software Groen, Grond en Infra

Onderdelenbalie

Publicatiedatum: 13-09-2006 08:43
Internetwinkel voor vorkheftruckonderdelen

Onderdelenbalie.nl is een nieuwe internetwinkel die gespecialiseerd is in het leveren van onderdelen en accessoires voor alle merken vorkheftrucks. Uniek aan de site is dat hij gericht is op en rechtstreeks levert aan eindgebruikers.

 

Oprichter Marco Haakman ziet vooral kansen voor bedrijven die zelf onderhoud en reparaties aan de eigen vorkheftrucks willen uitvoeren. Via Onderdelenbalie.nl kunnen zij met behulp van technische omschrijvingen en duidelijke afbeeldingen zelfstandig onderdelen en accessoires bestellen.

 

Onderdelenbalie.nl is sinds juni 2006 actief. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen maar levert de onderdelen door heel Nederland. Met verschillende gespecialiseerde toeleveranciers is een nauwe samenwerking aangegaan en is een logistiek netwerk opgebouwd. Hiermee is Onderdelenbalie.nl in staat om een zeer breed assortiment binnen 24 of 48 uur te leveren aan eindgebruikers.

 

Op de vakbeurs “Logistica 2006” van 14 t/m 18 november in Utrecht zal Onderdelenbalie.nl zich voor het eerst aan geïnteresseerden presenteren (hal 7, standnummer CO83).

Meer informatie is te vinden op www.onderdelenbalie.nl