Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open dagen Ahlmann

Publicatiedatum: 09-12-2006 15:36
Op zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 december a.s. zet Ahlmann Nederland bv in Ammerzoden haar deuren weer open. U bent van harte uitgenodigd het bedrijf een van deze dagen een bezoek te brengen.

Zo kunt u kennismaken met het uitgebreide productpakket van Ahlmann en Mecalac multifunctionele grondverzetmachines. Ook dit jaar staat het pand aan de Onderwaard in Ammerzoden weer bol met machines voor de meest uiteenlopende inzetgebieden.

Op de praktijkgerichte uitrustingsstukken dragen in belangrijke mate bij aan het succes van uw machine. Een groot aantal aanbouwdelen zullen in doorlopende demonstraties te zien zijn, waardoor u krijgt een goed beeld van hoe deze in de praktijk zijn toe te passen.

Het nieuwe BMWT Trace-systeem geeft u de mogelijkheid om uw machine op verschillende manieren te beveiligen. Zo kunnen op afstand diverse functies of waarden gecontroleerd of uitgelezen worden. Mocht uw machine onverhoopt toch gestolen worden, kan deze ten alle tijden met BMWT Trace gelokaliseerd worden.

Kom een dag naar Ammerzoden.
Interessant voor de ondernemer én machinist, leerzaam voor de jeugd, gezellig voor vrouwen en kinderen. Kortom voor elk wat wils!

Openingstijden:
Zaterdag 9 en zondag 10 december van 10.00 tot 17.00 uur
Maandag 11 december van 09.00 tot 17.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.ahlmann.nl, rubriek BEURZEN