Communicatie software Groen, Grond en Infra

Update Team De Rooy

Publicatiedatum: 10-01-2007 08:54
Vechten, sleutelen, erin blijven geloven...

“Het was jammer van die pech, want het was een afwisselende dag met lastige stukken en prachtige duinen', aan het woord is Gerard de Rooy vanuit het bivak. "Bij de bovenste tien rijders gaat het voornamelijk over al of niet pech hebben. Ik denk dat Tchaguine vrij gebleven is van mankementen, maar ik hoorde dat Stacey ook problemen heeft gehad.”

Hugo Duisters kwam als 26ste over de meet met een achterstand van 2.28.40 uur. “Het was een zware dag. Afgezien van problemen met het stuurhuis, hebben we problemen met de dieselaanvoer. Af en toe valt de motor helemaal stil. Dat wordt dus sleutelen vanavond,” vertelt Hugo Duisters, vlak voor hij het bivak binnenrijdt. Onder die omstandigheden is een 26ste plaats dus lang niet gek. In het algemeen klassement houdt Tchaguine de leiding.

Stacey is nu 2de op 24.04 min. Gerard volgt op 54.48 min. De positie van Jan de Rooy is nog onduidelijk. Door zijn tijdstraf en de late binnenkomst van veel concurrenten is het onduidelijk of hij een flinke stap maakt in het algemeen klassement. Hetzelfde geldt voor Hugo Duisters. De verwachting is dat ze zo rond de 40ste plaats zullen staan. Wordt vervolgd......