Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eindejaarsbijeenkomst Vianen (2)

Publicatiedatum: 12-01-2007 09:43
Bij Beco pakten ze het tussen kerst en oud & nieuw zowaar nog grootser aan.

Beco - en zusterbedrijven Beco Boforce, Beco Bleijenberg en Beco Buiscar - kiest ervoor om andere importeurs en dealers van grondverzetmachines uit te nodigen om een of enkele van hun machines te exposeren. Dat levert o.a. diverse 'werktuigdragers' op voor Beco's eigen uitrustingsstukken. Wij noteerden o.a. machines, voertuigen, uitrustingen en diensten van Ahlmann, Atlas Copco, Beco, BMWT, Case, Doosan, Etec, Eurocomach, Groeneveld, Hitachi, Hünklinger, IHI, Kato, Messersi, Michelin, De Molen Banden, Nimatech, Van der Vlist, Veldhuizen, Venieri, Volvo en Werklust.

Over de stand van Nimatech reikte Jan Streefkerks Volvo EC460B rupsgraafmachine met een door Beco gebouwde lange giek die - tot de bakpen - 20 m vér reikt. Bijzonder is dat de hydraulische leidingen in de giek en steel zijn geïntegreerd op verzoek van Streefkerk die deze machine o.a. inzet bij onderwater graafwerk.

Meer info over dit evenement in BMB 181 die eind januari verschijnt. Zie ook het vorige bericht over Van der Spek's open huis, eind december.