Communicatie software Groen, Grond en Infra

Opbouw InfraTech gestart

Publicatiedatum: 10-01-2007 13:06
Met een vernieuwde opzet, een recordaantal exposanten en vele vooraanstaande sprekers in het InfraTheater zal InfraTech 2007 volgende week van start gaan. Tot deze week registreerden zo'n 8.000 personen zich voor een bezoek aan InfraTech.

Het uitlijnen is inmiddels begonnen zodat op dinsdag 16 januari Ahoy haar deuren kan openen voor de zevende editie van dé nationale vakbeurs voor de grond-, water- en wegenbouw! InfraTech is deze editie opvallend vernieuwd. Met meer dan 420 exposanten geeft de beurs een zeer compleet overzicht van de sector. Onderverdeeld naar een zestal thema's zullen vele aannemers en opdrachtgevers aanwezig zijn.
  
          
 
Genomineerden InfraTheater Innovatieprijs bekend
Tijdens InfraTech 2007 wordt voor de zesde maal de prestigieuze InfraTech Innovatieprijs uitgereikt. Deze prijs voor baanbrekende ideeën voor de aanleg van infrastructuur- en infrastructurele oplossingen staat open voor iedere ideeënmaker.

De genomineerden voor de InfraTech Innovatieprijs 2007 zijn inmiddels bekend. Op de openingsdag van InfraTech 16 januari aanstaande zal de winnaar bekend worden gemaakt. 

Nieuw: InfraTheater, kloppend hart van InfraTech 
Hoe worden de nieuwe spelregels van de bouw in de praktijk door opdrachtgevers en -nemers benut? Dat is één van de kernvragen die besproken wordt in het nieuwe InfraTheater. Vele vooraanstaande sprekers geven acte de présence.

Enkele highlights van het InfraTheater:
–  Forumdiscussie over de ondergrondse infra
–  Werkvoorrraad Rijkswaterstaat
–  Lagerhuisdebat Bouwend Nederland
–  Forum-debat met o.a. ir. L.H. Keijts (RWS)

Het InfraTheater is terug te vinden tussen hal 4 & hal 6

Randprogramma 
Spraakmakend symposium over de toekomst van de bouw!

Om een stempel te kunnen drukken op de huidige veranderingen geeft de Nieuwbouw op 16 januari 2007 tijdens InfraTech Ahoy veranderingsinitiatieven uit de sector een podium zichzelf te presenteren. Hierbij gaat elk initiatief de uitdaging aan om geëvalueerd te worden door een breed publiek, waarbij de doelstellingen voor 2007 en verder worden gedefinieerd. Zowel wetenschappelijk als maatschappelijk wordt door KPMG en Rob Oudkerk integriteit aan het voetlicht gebracht.Zo geven NieuwBouwers richting aan de toekomstbepalende initiatieven van de bouw.

Deelname is gratis!

Busexcursie RandstadRail
Op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 januari is het mogelijk deel te nemen aan een excursie naar het Infracentrum van de RandstadRail. De excursie bestaat uit een presentatie over de RandstadRail en het nieuwe Rotterdam Centraal Station, een bezoek aan de startschacht van de boortunnel van het Statenwegtracé en aan de werkzaamheden op het stationsplein van Rotterdam Centraal.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

InfraTech TV 
Nieuw op InfraTech 2007 is InfraTech TV. Verschillende schermen geven een live registratie van wat allemaal op de beursvloer gebeurd. Beelden van het InfraTheater, impressies van de beursvloer, informatie over de programmering. Het komt allemaal voorbij op InfraTech TV.

www.infratechahoy.nl

Bezoek ook www.entreeding.com Stand 1401Bezoek ook www.entreeding.com Stand 1401