Communicatie software Groen, Grond en Infra

Succesvolle open dag Pon

Publicatiedatum: 22-05-2007 13:50
Op 12 mei jl. stelde Pon Equipment belangstellenden in de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van haar vestiging in Moerdijk. De bezoekers konden genieten van de eerste voorronde van de machinistenwedstrijd en kregen de mogelijkheid om zelf een van de Caterpillars op het demonstratieterrein te testen.
Pon Equipment had naast de vele Caterpillars ook de zusterbedrijven een mogelijkheid gegeven om zich te presenteren. Zo liet MotracLinde zien wat er zoal op het gebied van intern transport te koop is en transformeerde de shredder en zeef van Komptech robuuste boomstronken tot fijne snippers. MAN Truck & Bus presenteerde, naast de officiële Dakar Service Truck, een dieplader van Van Santen Transport met een zeer indrukwekkende lading, een Caterpillar 990H.

Rond het middaguur verwelkomde Giel Claes, Algemeen Directeur Pon Equipment, de bezoekers en opende hij samen met Vestigingsleider Jan van Santen symbolisch het nieuwe pand door met een VHS30 schrootschaar aan de Caterpillar 325D een ketting door te knippen.

Ondanks het feit dat de regen in de ochtend het bezoekersaantal beperkt dreigde te houden, lieten zo’n 750 mensen zich niet afschrikken door de flinke regenbuien. Ook de machinisten die deelnamen aan de voorronde lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en draaide in opperste concentratie de drie behendigheidsoefeningen.

Europees kampioen, Peter van Schaik, wist bovenaan de lijst te eindigen, op de voet gevolg door Rogier van Nispen en Maikel Beekmans. Overigens is het, in tegenstelling tot eerdere berichten, nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de voorronde in Almere.