Communicatie software Groen, Grond en Infra

Teeuwen Infra

Publicatiedatum: 16-08-2003 16:07
Drie keer nieuws: Teeuwen Infra zet familiebedrijf in kraan- en machineverhuur in de GWW voort. Daarnaast zijn zij nu ook lid bij entreeding.com en hebben ze een nieuwe Terex Atlas 1304 M gekocht.

‘Teeuwen Infra’ is de nieuwe naam waarmee sinds 1 januari het Loon- en Kraanverhuurbedrijf Arie Teeuwen en Zn. uit Stolwijk opereert onder leiding van Berry Teeuwen en zijn vrouw Anneke Teeuwen-Speksnijder. Vader Arie Teeuwen en moeder Marri hebben een stapje teruggedaan. Ze blijven wel deel uitmaken van het bedrijf dat zij in de afgelopen 36 jaar opbouwden. Met de nieuwe directie en de nieuwe naam, begint het familiebedrijf aan een nieuw tijdperk onder het motto: ouderwetse service met de modernste technieken.

‘De naam ‘Teeuwen Infra’ geeft beter aan dat we met de ontwikkelingen meegroeien’, zegt directeur Berry Teeuwen. Waren voorheen de boeren in de Krimpenerwaard de belangrijkste opdrachtgevers voor Teeuwen, tegenwoordig richt het bedrijf zich vooral op de grond, weg, en waterbouwwerkzaamheden voor aannemingsbedrijven (B&U en GWW), bedrijven, particulieren, gemeenten en sportverenigingen voor de verhuur van hun hydraulische graafmachines en overige materieel. Naast kleinschalig aannemingswerk zoals sloop-, grond-,  en straatwerkzaamheden hebben ze ook een handel in grond, zand, grind, gebroken puin, pvc, bestratingsmaterialen, beschoeiingshout en –palen, betonplaten en hekwerken. Teeuwen: ‘Alles rond het huis of bedrijf kunnen we leveren en aanleggen. Indien nodig zorgen we voor een totaalpakket. Voor bijvoorbeeld de nieuwbouw van een huis of bedrijfsgebouw doen we het grondwerk, de buitenriolering, de tuin aanleggen, sloten graven of uitbaggeren, hekwerken zetten en altijd leveren we maatwerk.’ Dat geldt ook letterlijk, want Teeuwen beschikt ook over kleinere machines die een doorgang van anderhalve meter kunnen passeren. Welke machines heeft Teeuwen Infra zo al voor u ter beschikking: een 17 tons hydraulische rupsgraafmachine, 2 mobiele hydraulische graafmachines waarvan een nieuwe Terex Atlas 1304 met roterende hydraulisch kantelstuk, twee minigravers, 5 tractoren met allerhande praktische apparaten: diverse kippers, watertank, houtversnipperaar, rolbezem, klepelmaaier en zand- of zoutstrooier. Alle machinerie wordt verhuurd met machinist/chauffeur.
Teeuwen heeft zich ook gespecialiseerd in het onderhoud van sportvelden en beschikt daarvoor over machines voor maaien, wieden, verticuteren en grond/zand strooien. Ook heeft men een nieuwe diepbeluchter/vertidraineermachine van het merk Redexim aangeschaft die tot diep in de grond gaten prikt om lucht bij de wortels van de grasmat te brengen.

‘De ambitie om heel groot te groeien hebben we niet’, zegt Berry. Teeuwen Infra telt nu vier vaste mensen en drie oproepkrachten. ‘Het gaat ons om het rendabel voortzetten van het familiebedrijf. Het liefst houden we ongeveer deze omvang zodat we met een goed en ervaren team het werk kunnen doen. Een van onze medewerkers draait al 36 jaar mee, een ander 24 jaar en een derde 13 jaar.’ Anneke vult aan: ‘Er werken hier mensen met hart voor de zaak, die als er gewerkt moet worden, hard werken. Hun inzet en mentaliteit heeft ons mede doen beslissen om deze grote stap te zetten. We gaan er met z’n allen voor.

Teeuwen Infra vof
Benedenkerkseweg 95-97
2821 LB Stolwijk
t 0182-341663
f 0182-343070
e teeuweninfra@cs.com

Bedrijfspresentatie Teeuwen Infra

Terex Altas 1304 MTerex Altas 1304 M